ENG

Adres en routebeschrijving

DZAP
Gooimeer 6-32
Postbus 5009
1410 AA Naarden

Tel 035 697 08 38
E-mail info@dzap.nl

Download routebeschrijving

Vanuit Amsterdam

U rijdt over de A1 richting Amersfoort. Bij afslag 'Naarden-Vesting' (nummer 6) verlaat u de snelweg. Onder aan de afslag slaat u linksaf de A1 onderdoor, en daarna de eerste links (Gooimeer Noord). Ons kantoor bevindt zich aan het einde van de straat aan uw linkerhand.

Vanuit Utrecht

Via de A27 neemt u de snelweg A1 richting Amsterdam. Bij afslag 'Naarden-Vesting' (nummer 6) verlaat u de snelweg. Onder aan de afslag slaat u rechtsaf en daarna linksaf (Gooimeer Noord). Ons kantoor bevindt zich aan het einde van de straat aan uw linkerhand.

Parkeren

U kunt het terrein oprijden tot aan de slagboom waar u zich kunt melden bij de intercom. In verband met het beperkte aantal bezoekersparkeerplaatsen voor DZAP laat onze receptie u weten waar u kunt parkeren.

Vacatures

Grafisch vormgever / 3d visualiser

Senior interieurarchitect


 

Grafisch vormgever / 3d visualiser
Je denkt actief mee over de wijze waarop we ons bedrijf en onze ‘producten’ aan de buitenwereld presenteren. En je geeft dat vervolgens vorm en inhoud. Zo ondersteun je de ontwerpstudio. Je verrijkt daar presentaties en ontwerpvoorstellen van onze (interieur)architecten tot de meest aansprekende visuals; in 2- en 3d. Zonodig tot op fotorealistisch niveau. Maar je ondersteunt ook marketing communicatie bij de vormgeving van allerhande promotie- en presentatiemateriaal. Idealiter heb je daarom een studie (HBO/MBO) afgerond op gebied van grafische vormgeving, digitale marketing en/of communicatie. Heb je inmiddels een aantal jaren ervaring opgedaan bij een grafisch bureau of andere dienstverlener. En ben je toe aan een volgende stap voor (liefst) 40 uur per week. 

We zoeken iemand die betrokken is bij de zaak en bevlogen voor het vak. Jong, fris en positief kritisch. Die een stevige basis heeft met de meest actuele kennis, maar vooral gretig is om te ontdekken en te leren. Iemand die lekker binnen ons hechte team past, plezier uitstraalt en doorgaat totdat we allemaal trots zijn. Bij wie vormgeving in het DNA zit. En die dat perfect beheerst in beeld en taal. Een echte DZAP-er.

We bieden je een geweldig, dynamisch team van collega’s in een ambitieus, groeiend bedrijf. Gevestigd in een prettig, eigentijds kantoor te Naarden. Uiteraard tegen een fatsoenlijk salaris. Interesse? Zie dan www.dzap.nl. en stuur jouw motivatiebrief en CV naar office@dzap.nl.

Senior interieurarchitect
Je ontwerpt interieurs die de identiteit van de opdrachtgever weerspiegelen. Die functioneel, ruimtelijk, technisch en esthetisch steeds ‘een schot in de roos’ zijn. Daartoe verdiep je je gedegen in de opdrachtgever. Het programma van eisen en opgedane inzichten vertaal je – zelfstandig of binnen een team – naar een pakkend ontwerp. Je kunt conceptmatig goed uit de voeten en weet hoe je je ideeën en werk over de bühne krijgt. Je bent projectmatig en oplossingsgericht ingesteld. Je verlegt grenzen. Maar uiteraard houd je wel rekening met technische en financiële haalbaarheid en de beoogde opleverdatum. Daartoe werk je ook intensief samen met een projectmanager. Dat doe je vanaf het prilste begin tot en met oplevering van het eindresultaat. Waarschijnlijk heb je Kunstacademie met afstudeerrichting interieurarchitectuur afgerond en ervaring opgedaan bij een ander bureau. Je snapt hoe business-to-business werkt en werkt al volop met Autocad, Sketch-up, Photoshop en Illustrator. En je zoekt een nieuwe uitdaging voor (liefst) 40 uur per week. 

We zoeken iemand die betrokken is bij de zaak en bevlogen voor het vak. Jong van geest, fris en positief kritisch. Met een stevige basis, maar vooral gretig om te ontdekken en te leren. Iemand die lekker binnen ons hechte team past, plezier uitstraalt en doorgaat totdat we allemaal trots zijn. Bij wie ontwerpen in het DNA zit. En die dat perfect vorm en inhoud geeft. Een echte DZAP-er.

We bieden je een geweldig, dynamisch team van collega’s in een ambitieus, groeiend bedrijf. Gevestigd in een prettig, eigentijds kantoor te Naarden. Uiteraard tegen een fatsoenlijk salaris. Interesse? Zie dan www.dzap.nl. en stuur jouw motivatiebrief en CV naar office@dzap.nl.