ENG

Adres en routebeschrijving

DZAP
Gooimeer 6-32
Postbus 5009
1410 AA Naarden

Tel 035 697 08 38
E-mail info@dzap.nl

Download routebeschrijving

Vanuit Amsterdam

U rijdt over de A1 richting Amersfoort. Bij afslag 'Naarden-Vesting' (nummer 6) verlaat u de snelweg. Onder aan de afslag slaat u linksaf de A1 onderdoor, en daarna de eerste links (Gooimeer Noord). Ons kantoor bevindt zich aan het einde van de straat aan uw linkerhand.

Vanuit Utrecht

Via de A27 neemt u de snelweg A1 richting Amsterdam. Bij afslag 'Naarden-Vesting' (nummer 6) verlaat u de snelweg. Onder aan de afslag slaat u rechtsaf en daarna linksaf (Gooimeer Noord). Ons kantoor bevindt zich aan het einde van de straat aan uw linkerhand.

Parkeren

U kunt het terrein oprijden tot aan de slagboom waar u zich kunt melden bij de intercom. In verband met het beperkte aantal bezoekersparkeerplaatsen voor DZAP laat onze receptie u weten waar u kunt parkeren.

Vacatures

Bouwkundig Project Architect

Junior Bouwkundig Architect 

Al meer dan 20 jaar verlegt DZAP de grenzen voor haarzelf en haar klanten. Onze uitdaging is het ontwikkelen van aansprekende en spraakmakende (kantoor-) interieurs en bouwkundige transformaties met een geheel eigen identiteit voor zowel nationale als internationale bedrijven. Daarbij vertalen we het DNA van de klant door in een passende werkomgeving. Dat levert ontwerpen op die verdergaan dan wat een klant - eigenaar of gebruiker – voor mogelijk houdt. Wij dagen uit, provoceren en prikkelen de gedachten. Met als doel een ontwerp op te leveren waar iedereen blij van wordt.

Wil jij ons team komen versterken? Wij zoeken een Bouwkundig Project Architect en een Junior Bouwkundig Architect

Wat ga je doen?
Als Bouwkundig Project Architect werk je primair aan het formuleren van visies en het vertalen daarvan naar concrete ontwerpvoorstellen. Je werkt aan vernieuwende architectonische ontwerpen, met name bouwkundige renovaties en transformaties van kantoorgebouwen. Hierbij sta je direct in contact met je opdrachtgevers en bied je hen kansen hun vastgoed op te waarderen naar een duurzaam en meer rendabel gebouw. Je kunt conceptmatig goed uit de voeten en weet hoe je je ideeën en werk over de bühne krijgt. Je bent projectmatig en oplossingsgericht ingesteld. Hierbij geef je je creatieve brein de vrije loop en werk je zelfstandig aan je projecten. Je krijgt hierbij een divers takenpakket waaronder:
• Verantwoordelijkheid over je eigen projecten
• Vervaardigen van ontwerpen in verschillende fases
• Uitwerken van indrukwekkende presentaties
• Presenteren bij (potentiële) opdrachtgevers
• Projectmatig aansturen van bouwkundig tekenaars en junior architect

Wat verwachten wij van jou?
Je bent Architect. Je bent innovatief, conceptueel denker en scherp in inventarisatie, analyse en ontwerpen. Je bent in staat mee te denken met de uiteenlopende uitdagingen van je opdrachtgevers. Je kan goed schakelen tussen het informele karakter binnen ons kantoor en zakelijke houding die past bij de professionele uitstraling van DZAP. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op Architectenbureaus, bij voorkeur heb je aan transformaties gewerkt. Je kan goed overweg met Autocad en SketchUP en bent het liefst 40 uur per week beschikbaar. Je beheersing van Nederlands en Engels is uitstekend. We zoeken iemand die betrokken is bij de zaak en bevlogen voor het vak. Jong van geest, fris en positief kritisch. Iemand die lekker binnen ons hechte team past, plezier uitstraalt en doorgaat totdat we allemaal trots zijn. https://www.linkedin.com/jobs/view/331217821/

 

Wat ga je doen?
Als Junior Architect sta jij te trappelen om te ontdekken en te leren. Met scherpe analyses en frisse (deel)ontwerpen ondersteun jij onze architecten en werk je met name aan bouwkundige renovaties en transformaties van kantoorgebouwen. Je krijgt hierbij een divers takenpakket waaronder:
• Vervaardigen van (deel)ontwerpen in verschillende fases
• Ondersteunen van senior architecten
• Uitwerken van indrukwekkende presentaties

Wat verwachten wij van jou?
Je bent Architect, recent afgestudeerd aan de TU. Het is je eerste echte baan als Architect en je bent nog zoekende naar je eigen stijl maar wilt ook laten zien wat je al in huis hebt. Uiteraard ben je verfrissend creatief en communicatief handig. Ook maak je je nieuwe softwarepakketten gemakkelijk eigen en kan je al goed overweg met Autocad en SketchUP. Je ben bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar. We zoeken iemand die betrokken is bij de zaak en bevlogen voor het vak. Jong van geest, fris en positief kritisch. Iemand die lekker binnen ons hechte team past, plezier uitstraalt en doorgaat totdat we allemaal trots zijn. https://www.linkedin.com/jobs/view/331218661/


Je komt te werken in een geweldig team van collega’s. Er wordt hard gewerkt en er is veel fun; op de werkvloer en op de vrijdagmiddagborrel in ons eigen Hardwork Café. We zijn een hecht team van collega’s en hebben oog voor persoonlijkheid, humor en zoeken elkaar op om samen te werken. Ons kantoor is niet zomaar een kantoor, het is modern en als je binnen stapt voel je je gelijk thuis!

Hebben we je interesse gewekt?
Stuur dan je cv begeleid door je portfolio en bondige motivatie naar vacatures@dzap.nl. Als je vragen hebt kan je ook even bellen: 06-22666068. Mocht het tot een samenwerking komen dan bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, met een marktconform salaris, een leaseauto en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.