ENG

Sony Music naar A'DAM Toren

29 aug 2016 – 

Sony Music verhuist naar de markante A’DAM Toren aan ’t IJ in Amsterdam! Op een deel van de 11e en de gehele 12e verdieping ontwerpt en realiseert DZAP een interieur dat een coole ‘hang-out’ wordt waar artiesten graag langskomen en waar de medewerkers van Sony Music prettig kunnen samenwerken.

MUFG Bank Europe

23 aug 2016 – 

MUFG Bank (Europe) N.V., voorheen bekend als Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ (Holland) N.V., verhuist haar Nederlandse hoofdkantoor naar de 5e verdieping van de I-toren van het WTC Amsterdam. DZAP ontwerpt en realiseert een compleet nieuw kantoorinterieur en zal er tevens voor zorgen dat de nodige (technische) werkzaamheden in het renovatie traject van het WTC worden meegenomen. 

JDA Software Netherlands

19 aug 2016 – 

JDA Software Netherlands BV, onderdeel van de internationale JDA Software Group Inc., gaat intern verbouwen. Het huidige kantoor aan de Beemdstraat 50 in Eindhoven voldoet niet meer aan de eisen en wensen van JDA. Op verzoek van het IT-bedrijf gaat DZAP aan de slag om een passend interieur te creëren waarin de medewerkers van JDA optimaal kunnen presteren.


Christelijk Lyceum Zeist

16 aug 2016 – 

Het gedeeltelijk monumentale gebouw van Het Christelijk Lyceum Zeist, onderdeel van de CVO Groep, wordt uitgebreid en gerenoveerd. DZAP is verantwoordelijk voor het overall management van dit project dat in verschillende fases wordt uitgevoerd. Uitdaging is om het ‘oude’ gebouw, de bestaande uitbreidingen en een nieuw aan te bouwen deel zodanig op elkaar af te stemmen dat er een fraai en functioneel geheel ontstaat.

Rockstars IT en StudentenBureau

19 jul 2016 – 

Laurens Simonse Groep zal met haar ondernemingen Rockstars IT en StudentenBureau een nieuw kantoor betrekken in Den Bosch. DZAP creëert een dynamisch en creatief kantoorinterieur waarin de veelal jonge medewerkers zich herkennen en thuis voelen. Met ruimte voor een Grand-(work)-Cafe, bijpassend dakterras, flexibele spreek- en trainingsruimten en voldoende werkplekken waar men ongestoord kan bellen.

DZAP-BBQ 2016

15 jul 2016 – 

Jaarlijkse DZAP-Barbecue wederom groot succes! Niet alleen door het aangename zomerweer, de culinaire gerechten, de uiterst sfeervolle locatie maar vooral door de aanwezigheid van nagenoeg alle DZAP-ers en hun partners. Ook een aantal toekomstige DZAP-ers waren aanwezig om alvast op informele wijze kennis te maken met hun nieuwe collega’s.


Maersk Line Netherlands

14 jul 2016 – 

Maersk Line Netherlands verhuist haar Nederlandse kantoor naar andere verdiepingen in het kantoorgebouw Willemswerf in Rotterdam dat momenteel wordt gerenoveerd. Voor de 7e en de 8e verdieping ontwerpt en realiseert DZAP een open kantoorinterieur waarbij op elke verdieping een worklounge en een variatie aan informele overleg zones worden gecreëerd.

Ford naar The Garden

13 jul 2016 – 

Ford, inclusief de FCE Bank, verplaatst haar Nederlandse hoofdkantoor naar ‘The Oak Building’ onderdeel van de ‘Garden Offices’ in Amstelveen. Voorafgaand heeft DZAP, voor het fraaie kantoor, een compleet technisch due dilligence onderzoek uitgevoerd. Na een positief advies wordt er nu hard gewerkt aan het ontwerp voor het kantoorinterieur op de begane grond, de 1e en de 2e verdieping.

Haag Wonen

12 jul 2016 – 

Woningcorporatie Haag Wonen gaat haar 2 vestigingen met in totaal 250 medewerkers samenvoegen op één nieuwe locatie. Voor de nieuwe vestiging is de keuze gevallen op het kantoor  aan de Waldorpstraat 80 in Den Haag. DZAP ontwerpt een eigentijds en ingetogen kantoorinterieur met flexibele werkplekken en is tevens verantwoordelijk voor de bouwbegeleiding.


Hofplein Rotterdam

07 jul 2016 – 

Voor gebouweigenaar Valad Europe start DZAP deze week met de werkzaamheden in het kantoor gelegen aan het Hofplein 33 in Rotterdam. DZAP begeleidt en verzorgt de complete revitalisatie van de entree zodat het kantoor een fraaie en uitnodigende toegang krijgt. De werkzaamheden zijn speciaal in de zomer gepland om de overlast voor de huurders tot een minimum te beperken.

Yellowtail naar Gooimeer

01 jul 2016 – 

Yellowtail Group, leverancier van innovatieve IT oplossingen aan grote ondernemingen en overheid, is bij haar zoektocht naar een nieuw kantoor uitgekomen op het Gooimeer 6 in Naarden. De 1e verdieping van het nieuwe kantoor zal door DZAP voorzien worden van een aantrekkelijk kantoorinterieur waarin alle medewerkers van Yellowtail zich thuis voelen en optimaal hun werk kunnen doen.

Renovatie The Bridge

27 jun 2016 – 

Op een unieke locatie, bovenop de snelweg, in Den Haag heeft DZAP voor gebouweigenaar Valad het ontwerp en de realisatie van de make-over van kantoorgebouw ‘The Bridge’ voltooid. Uitdaging was om de routing en entree van het pand dusdanig te verbeteren dat de verhuurbaarheid van de kantoren toeneemt. Tevens heeft de buitengevel een nieuw uiterlijk gekregen. http://dzap.nl/projects/details/133/the-bridge/


Professionele tennisclinic

23 jun 2016 – 

Als sponsor van het Heren 1 team van de Larense Lawn Tennis Club (LLTC) waren alle DZAP-ers uitgenodigd om op vrijdagavond mee te doen aan een speciaal voor DZAP georganiseerde tennisclinic. De enthousiaste heren van het eerste team hebben iedereen van beginner tot professional begeleid en uitgedaagd om qua tennisniveau boven zichzelf uit te stijgen. 

Nieuw kantoor voor UL

21 jun 2016 – 

UL, een toonaangevend internationaal veiligheidsinstituut, heeft binnen Arnhem een nieuwe locatie gevonden. De move naar het nieuwe kantoor wordt aangegrepen om een eigentijds, transparant, multifunctioneel en voor alle medewerkers aantrekkelijk interieur neer te zetten waarin ook ruimte is voor een laboratorium en een testruimte.

Acelity naar het Sequoia

17 jun 2016 – 

Acelity, wereldwijd marktleider in geavanceerde wondgenezingstechnologieën en regeneratieve geneeskunde, heeft haar intrek genomen in het Sequoia gebouw in Utrecht. DZAP tekende voor het kantoorinterieur waarbij de shared company values: United, Authentic, Purposeful and Courageous zijn verwerkt en waarbij rekening is gehouden met het hergebruik van meubilair en andere elementen. http://dzap.nl/projects/details/132/acelity/


Diverse vacatures

09 jun 2016 – 

DZAP groeit, en snel! Ter versterking van ons hechte team zoeken we daarom nieuwe collega’s - een (senior) interieurarchitect, een grafisch vormgever en een marketing & communicatie manager. Mensen die bevlogen zijn voor hun vak, betrokken bij de zaak. Die plezier willen hebben en trots willen zijn op wat ze afleveren. Echte DZAP-ers. Voor meer informatie kijk op: http://dzap.nl/contact/

Asperges in de Akker

09 jun 2016 – 

Ook dit jaar was DZAP weer twee avonden aanwezig bij ‘Asperges in de Akker’ in Blaricum. Een gemengd gezelschap van genodigden en DZAP-ers genoten van dit unieke openlucht event, waarbij het diner plaatsvindt op de akkers waar de asperges vers worden gestoken. www.hetaspergediner.nl

MPO in Wibautveste

26 mei 2016 – 

MPO opent kantoor in Wibautveste. De zeer fraai vormgegeven woontoren is een project van MPO waarbij huur- en koopwoningen worden gecombineerd met een levendige, commerciële plint. Hierin zijn sinds kort een restaurant (Drovers Dog), een kookstudio en moderne kantoorruimtes gevestigd. Nieuwsgierig? http://dzap.nl/projects/details/130/mul-projectontwikkeling/


BrandDeli gekozen als 'amazing office'

20 mei 2016 – 

BrandDeli is gekozen tot een van de meest verbazingwekkende en inspirerende kantoren van Amsterdam. Mooi om te zien dat de transformatie van een pakhuis naar een kantoor met als thema: ‘het moet leuker zijn dan thuis’ zo enorm wordt gewaardeerd. Kijk op: http://www.agent.media/life/12-of-the-most-amazing-offices-in-amsterdam/#.Vz1Ii6wk3eU.facebook

Update bouw Blaak 16

19 mei 2016 – 

De Herontwikkeling van Blaak 16 door DZAP is in volle gang! Het leegstaande kantoorgebouw in het centrum van Rotterdam wordt volledig gestript. Op dit moment is de demontage van de buitengevel voor 70% gereed en zijn de 1e opbouwwerkzaamheden aan de binnenzijde begonnen. Kijk hier voor een update: http://www.nieuws.top010.nl/nieuwe-eigenaar-blaak-16-heeft-herontwikkelingsplannen.htm

Celgene

13 mei 2016 – 

Celgene BV, de Nederlandse vestiging van een internationaal opererend biofarmaceutisch bedrijf, heeft een verdieping van het in aanbouw zijnde kantoorgebouw aan de Winthontlaan 6 in Utrecht gehuurd. Voor het toekomstige kantoor creëert DZAP een functionele en inspirerende werkomgeving die de corporate values ‘Courage, Excellence, Passion en Trust’ ondersteunt en uitdraagt.


Ulstein Design & Solutions

06 mei 2016 – 

Ulstein Design & Solutions, een internationale marktleider op het gebied van scheepsbouw en het ontwerpen daarvan, heeft haar hoofdkantoor verhuisd naar het gebouw ‘Corner Stone’ op Rotterdam-The Hague Airport. DZAP zorgde voor een open en licht kantoor waarin herkenbare nautische elementen verwijzen naar de bedrijfsactiviteiten. Kijk op: http://dzap.nl/projects/details/129/ulstein-design-&-solutions/

Open office space voor RSM

25 apr 2016 – 

Met 120 vestigingen, waarvan 10 in Nederland, is RSM wereldwijd een van de grotere accountantskantoren. Om het kantoor aan de Diakenhuisweg in Haarlem een meer open en transparant karakter te geven maakt DZAP een interieurontwerp dat met veel open space en met voldoende concentratie-werkplekken de medewerkers een optimale werkomgeving biedt.

XL Catlin naar Cuserpark

19 apr 2016 – 

XL Insurance Company SE ook wel bekend als XL Catlin verhuist naar het Cuserpark in Amsterdam. Na ondersteuning van XL Catlin tijdens de pre-lease fase, werkt DZAP nu aan een state-of-the-art interieur met flexibele/alternatieve werkplekken die aan alle XL Catlin-medewerkers de juiste balans tussen ´privacy om productief te zijn´ en ‘samenwerking om creatief te zijn’ zal bieden.


Mitsubishi naar 500 Beethoven

08 apr 2016 – 

Mitsubishi Nederland B.V. verhuist haar kantoor naar het nieuw te bouwen kantoorgebouw ‘500 Beethoven’ aan de Amsterdamse Zuidas. Op aanwijzing van de corporate interior architect van Mitsubishi Corporation werkt DZAP het ontwerp verder uit, past het aan aan de Nederlandse regel en wetgeving en verzorgt de complete realisatie van het nieuwe kantoorinterieur.

Eredivisie Heren 1 LLTC

07 apr 2016 – 

Het Heren 1 team van de Larense Lawn Tennis Club (LLTC) speelt komend seizoen eredivisie op zondag. DZAP is er trots op zich voor de voorjaarscompetitie 2016 als hoofdsponsor aan dit topteam, bestaande uit de vaste trainers van LLTC en tenniscoryfee Paul Haarhuis, te verbinden.

Ctgb naar Ede

01 apr 2016 – 

Na 30 jaar was Ctgb toe aan een nieuw kantoor. In het Horapark in Ede, hebben zij een schitterend nieuwe locatie gevonden. Er is veel input vanuit de medewerkers verwerkt in het nieuwe interieur. Ondertussen zijn de uitgangspunten van het ontwerp ook verwerkt in de geheel nieuwe huisstijl van Ctgb. Zie hier het resultaat: http://dzap.nl/projects/details/127/ctgb/


Medas in Bussum

31 mrt 2016 – 

Medas, Medisch Advies Schadeclaims, gaat binnen Bussum verhuizen naar de Slochterenlaan. Conform de wens van Medas heeft DZAP een open en transparant kantoorinterieur ontworpen waarbij een goede balans is gecreëerd tussen ‘privacy en rust’ en ‘openheid en samenwerking’. Op dit moment zijn de bouwwerkzaamheden in volle gang.

Resultaat Lexence

29 mrt 2016 – 

Advocaten- en notarissenkantoor Lexence heeft haar intrek genomen in het zeer opvallende gebouw ‘Infinity’ aan de Amsterdamse Zuidas. DZAP heeft het volledige interieurontwerp gemaakt en was tevens hoofdaannemer van de realisatie. Nieuwsgierig hoe het is geworden: http://dzap.nl/projects/details/128/lexence/

Meijburg & Co

25 mrt 2016 – 

Belastingadviseur Meijburg & Co verhuist naar het centrum van Rotterdam. Tegenover het spraakmakende station in het gebouw Central Plaza aan het Weena betrekken zij de 5e en deels 4e verdieping. DZAP ontwerpt en realiseert een eigentijds, op maat gesneden kantoorinterieur.


Amref Flying Doctors

15 mrt 2016 – 

Amref Flying Doctors heeft besloten haar Nederlandse kantoor te verhuizen naar een nieuwe locatie gelegen aan het Schuttersveld 9 in Leiden. Net zoals in voorgaande jaren hebben zij DZAP benaderd met de vraag een passend interieurontwerp te ontwerpen en te realiseren.

Westerstaete

14 mrt 2016 – 

Om kantoorgebouw Westerstaete aan de Papendorpseweg in Utrecht te moderniseren en aantrekkelijker te maken voor meerdere huurders kreeg DZAP het verzoek voor de begane grond een gemeenschappelijk restaurant te creëren en voor de 1e etage een vergadercentrum. Zie hier het resultaat: http://dzap.nl/projects/details/126/westerstaete/