ENG

Jeroen Mul op Imola

30 sep 2016 – 

Op het circuit van Imola, gelegen nabij Bologna (Italië) heeft, de door DZAP gesponsorde, racecoureur Jeroen Mul samen met zijn teamgenoot afgelopen weekend weer gereden in het kader van het Italiaans GT3 Kampioenschap. Zij mochten de race zaterdag als 3e en zondag als winnaar afsluiten met champagne op het podium!

COOLS aan de Coolsingel

26 sep 2016 – 

In opdracht van gebouweigenaar Cromwell Property Group start DZAP deze week met de werkzaamheden in het kantoor ‘COOLS’ aan de Coolsingel in Rotterdam. Conform het ontwerp van DZAP wordt de entree-zone rigoureus aangepakt en voorzien van een compleet nieuw trappenhuis en liften. Aan de buitenkant wordt de gehele plint voorzien van een hoogwaardige pui voor een nieuwe, eigentijdse uitstraling.

Conclusion naar Campus in Heerlen

19 sep 2016 – 

Voor een van de vestigingen van ICT-dienstverlener Conclusion heeft DZAP een volledig nieuw kantoorinterieur ontworpen en gerealiseerd dat goed past in de jonge, innovatieve omgeving van de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Nieuwsgierig naar het resultaat? Klik hier om te zien hoe het is geworden: http://dzap.nl/projects/details/136/conclusion/


Stichting

15 sep 2016 – 

Voor een stichting in het midden van het land heeft DZAP het bestaande kantoor voorzien van een geheel nieuw interieur. Het verouderde kantoor was toe aan renovatie en vormde de aanleiding om het geheel grondig aan te pakken. Het resultaat is een ruim en licht kantoor met een speelse indeling dat voorziet in open werkplekken en afsluitbare (transparante) kantoren en vergaderruimten. http://dzap.nl/projects/details/135/stichting/

bureau Brandeis

13 sep 2016 – 

Advocatenkantoor bureau Brandeis verhuist naar een fraaie, klassieke kantoorvilla aan de Sophialaan in Amsterdam. Voor de nieuwe locatie zoeken zij een interieur dat hun huisstijl uitstraalt en ondersteunt en waar de medewerkers optimaal hun werk kunnen doen. DZAP gaat de uitdaging aan om een aansprekend, zakelijk, chique, creatief en ook huiselijk en comfortabel interieur te ontwerpen.

Roel 15 jaar bij DZAP

30 aug 2016 – 

Felicitaties voor Roel! Al ruim 15 jaar organiseert, realiseert en vooral structureert hij grote, kleine, nationale en internationale projecten bij DZAP. Nieuwbouw voor Fluor (22.000 m²), of interieur projecten voor VVAA (13.000 m²) of Nike (11.000 m²), Roel draait er zijn hand niet voor om. Zijn waardevolle ervaring en kundigheid gebruikt hij tevens om minder ervaren collega’s te coachen. 


MUFG Bank Europe

23 aug 2016 – 

MUFG Bank (Europe) N.V., voorheen bekend als Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ (Holland) N.V., verhuist haar Nederlandse hoofdkantoor naar de 5e verdieping van de I-toren van het WTC Amsterdam. DZAP ontwerpt en realiseert een compleet nieuw kantoorinterieur en zal er tevens voor zorgen dat de nodige (technische) werkzaamheden in het renovatie traject van het WTC worden meegenomen. 

JDA Software Netherlands

19 aug 2016 – 

JDA Software Netherlands BV, onderdeel van de internationale JDA Software Group Inc., gaat intern verbouwen. Het huidige kantoor aan de Beemdstraat 50 in Eindhoven voldoet niet meer aan de eisen en wensen van JDA. Op verzoek van het IT-bedrijf gaat DZAP aan de slag om een passend interieur te creëren waarin de medewerkers van JDA optimaal kunnen presteren.

Christelijk Lyceum Zeist

16 aug 2016 – 

Het gedeeltelijk monumentale gebouw van Het Christelijk Lyceum Zeist, onderdeel van de CVO Groep, wordt uitgebreid en gerenoveerd. DZAP is verantwoordelijk voor het overall management van dit project dat in verschillende fases wordt uitgevoerd. Uitdaging is om het ‘oude’ gebouw, de bestaande uitbreidingen en een nieuw aan te bouwen deel zodanig op elkaar af te stemmen dat er een fraai en functioneel geheel ontstaat.


Rockstars IT en StudentenBureau

19 jul 2016 – 

Laurens Simonse Groep zal met haar ondernemingen Rockstars IT en StudentenBureau een nieuw kantoor betrekken in Den Bosch. DZAP creëert een dynamisch en creatief kantoorinterieur waarin de veelal jonge medewerkers zich herkennen en thuis voelen. Met ruimte voor een Grand-(work)-Cafe, bijpassend dakterras, flexibele spreek- en trainingsruimten en voldoende werkplekken waar men ongestoord kan bellen.

DZAP-BBQ 2016

15 jul 2016 – 

Jaarlijkse DZAP-Barbecue wederom groot succes! Niet alleen door het aangename zomerweer, de culinaire gerechten, de uiterst sfeervolle locatie maar vooral door de aanwezigheid van nagenoeg alle DZAP-ers en hun partners. Ook een aantal toekomstige DZAP-ers waren aanwezig om alvast op informele wijze kennis te maken met hun nieuwe collega’s.

Maersk Line Netherlands

14 jul 2016 – 

Maersk Line Netherlands verhuist haar Nederlandse kantoor naar andere verdiepingen in het kantoorgebouw Willemswerf in Rotterdam dat momenteel wordt gerenoveerd. Voor de 7e en de 8e verdieping ontwerpt en realiseert DZAP een open kantoorinterieur waarbij op elke verdieping een worklounge en een variatie aan informele overleg zones worden gecreëerd.


Ford naar The Garden

13 jul 2016 – 

Ford, inclusief de FCE Bank, verplaatst haar Nederlandse hoofdkantoor naar ‘The Oak Building’ onderdeel van de ‘Garden Offices’ in Amstelveen. Voorafgaand heeft DZAP, voor het fraaie kantoor, een compleet technisch due dilligence onderzoek uitgevoerd. Na een positief advies wordt er nu hard gewerkt aan het ontwerp voor het kantoorinterieur op de begane grond, de 1e en de 2e verdieping.

Haag Wonen

12 jul 2016 – 

Woningcorporatie Haag Wonen gaat haar 2 vestigingen met in totaal 250 medewerkers samenvoegen op één nieuwe locatie. Voor de nieuwe vestiging is de keuze gevallen op het kantoor  aan de Waldorpstraat 80 in Den Haag. DZAP ontwerpt een eigentijds en ingetogen kantoorinterieur met flexibele werkplekken en is tevens verantwoordelijk voor de bouwbegeleiding.