ENG

The Network Kitchen

The Network Kitchen

The Network Kitchen is gevestigd in de zeer fraai vormgegeven woontoren Wibautveste aan de Wibautstraat in Amsterdam. In de toren vind je huur- en koopwoningen in combinatie met een commerciële plint waarin naast een business centre tevens ruimte is voor een restaurant, een koffiebar en sinds kort ook kookstudio ‘The Network Kitchen’. 
TNK is een initiatief waarbij alles draait om het bij elkaar brengen van personen / bedrijven die elkaar kunnen ontmoeten in een ontspannen ‘weg van kantoor’ omgeving. De basis voor TNK wordt gevormd door een netwerk van leden.
Voor de inrichting van de kookstudio is de Amsterdammer Floor Wibaut als inspiratiebron gebruikt. Hij reisde als houthandelaar de hele wereld over en kwam veelvuldig in New York. De lange eikenhouten kastenwand en de bakstenen wand zijn een directe verwijzing naar de grote industriële houtverwerkings panden van Wibaut en een knipoog naar de lofts van New York. De moderne en zeer goed geoutilleerde keuken zou in menig New Yorkse loft niet misstaan.

DZAP services voor locatie Amsterdam:

• Interieur ontwerp
• Projectmanagement
• Sitemanagement
• Turn key oplevering