ENG

Mediq

Mediq

Mediq, een internationale speler in de zorg, heeft diverse vestigingen samengevoegd in één nieuw hoofdkantoor (ca. 10.000 m2) in de Meern. De wens van Mediq was een kantoor met een eigentijds interieur waarin minder verschil is tussen de directie en de overige afdelingen, waarbij onderlinge samenwerking wordt bevorderd en dat tegelijk open en toegankelijk is voor zowel de medewerkers als de klanten.
Het grote, centrale atrium heeft een toegankelijk en laagdrempelig karakter gekregen waar zowel klant als medewerker zich welkom voelt en waar ook makkelijk gebruik kan worden gemaakt van de huiselijke zithoeken waar men eenvoudig even kan plaatsnemen voor overleg.
Uiteindelijk zijn alle verdiepingen min of meer gelijk ingedeeld qua inrichting en functie. Dit geldt ook voor de verdieping waar de directie is geplaatst. Voor alle verdiepingen is er gekozen om een duidelijke scheiding aan te brengen tussen de facilitaire werkzones met o.a. copy/garderobe/concentratieruimte/overlegplekken (gesloten/open, laag/hoog) en aangrenzende ‘huiskamers’ en de werkplekzones die aan de buitenkant zijn gepositioneerd zodat er optimaal gebruik wordt gemaakt van het daglicht. Er is gebruik gemaakt van eenvoudige, eerlijke materialen waarbij de kleuren in een vergrijste vorm zijn afgeleid van de huiskleuren van Mediq.

DZAP services voor locatie De Meern:

• Interieur ontwerp
• Projectmanagement
• Sitemanagement
• Turn key oplevering
• Verhuiscoördinatie