ENG

Mitsubishi Nederland

Mitsubishi Nederland

Mitsubishi Nederland is verhuisd naar het fonkelnieuwe kantoorgebouw ‘500 Beethoven’ aan de Amsterdamse Zuidas. Uitgangspunt voor het ontwerp werd mede bepaald door de strikte Mitsubishi guidelines. Met de toepassing van de Japanse Zen-principes is er een keuze gemaakt voor goede zichtlijnen binnen het kantoor en een open en lichte indeling. Dit in combinatie met pure en natuurlijke materialen waarbij de kleuren gebaseerd zijn op rustige kleuren uit de natuur. Grote kasten in het interieur zorgen ervoor dat het voor de medewerkers eenvoudig wordt gemaakt om de clean-desk policy toe te passen. Extra uitdaging was de uitdrukkelijke wens van Mitsubishi om het bestaande meubilair mee te nemen. Met enige vindingrijkheid heeft alles een nieuwe passende plek gekregen in het nieuwe kantoor.