ENG

SMT Shipping - SMT Shipping

SMT Shipping

Het internationale scheepvaartbedrijf SMT Shipping heeft voor haar vestiging op Cyprus een kantoorgebouw gekocht. Naast kantoor dient de nieuwe locatie ook als hét vergadercentrum voor alle SMT Shipping vestigingen wereldwijd. De verouderde kantoorvilla heeft zowel aan de binnen- als aan de buitenkant een complete metamorfose ondergaan. SMT wilde graag een aantrekkelijk, uitnodigend en inspirerend kantoor met een industriële en tevens West-Europese uitstraling waarin subtiele verwijzingen naar de Scheepvaart te vinden zijn. 
Bij de materiaalkeuze en styling is duidelijk rekening gehouden met het nautische karakter van SMT. Het gebruik van zwart staal en houten details zijn hier duidelijk een voorbeeld van. De karpetten in de vergaderruimten zijn een kopie van oude zeekaarten en bij de fraaie, prominente trap vind je een echte scheepsbel en op de muur een hoogtemeter. Verder is er plaats gemaakt voor de scheepsmodellen van SMT.
Voor een soepel verloop van het proces is er voor de constructieve aanpassingen nauw samengewerkt met een lokale architect. Nagenoeg alle onderdelen van het interieur zijn afkomstig uit Nederland en zijn daar ter plekke in elkaar gezet. De samenwerking met plaatselijke partners was verrassend aangezien zij er een andere manier van werken op nahouden waarbij een planning ontbreekt en er veel op het laatste moment geregeld wordt. Door de aanwezigheid van DZAP tijdens de bouw is het project binnen budget en op tijd opgeleverd.
SMT Shipping is uiterst tevreden met het resultaat. Leuk om te horen dat zij binnenkort de prestigieuze Cypriotische Investment Award, CIPA ontvangen.

DZAP services voor locatie Limassol, Cyprus:

• Interieur ontwerp
• Projectmanagement
• Sitemanagement
• Turn key oplevering
• Verhuiscoördinatie