ENG

Rabobank Gooi en Vechtstreek

Rabobank Gooi en Vechtstreek

Voor Rabobank Gooi en Vechtstreek heeft DZAP een compleet nieuw interieur voor de bankwinkel in Breukelen ontworpen en gerealiseerd. De Rabobank streeft ernaar om in een beperkte vorm vertegenwoordigd te blijven in dorpen en kleinere plaatsen. Hiervoor zoekt men passende oplossingen waarbij de bank de mogelijkheid heeft om zoveel mogelijk klanten ‘op maat’ te bedienen.

In Breukelen heeft men gekozen voor een zogeheten bankwinkel. Een multifunctionele, gastvrije adviesruimte waarin klanten kunnen worden ontvangen voor adviesgesprekken, internetbankieren, hulp bij bankzaken, incidentele (advies)bijeenkomsten en ruimte voor lokale partijen om zich te presenteren in de vorm van een soort showroom. Daarbij zijn tevens 2 volwaardige werkplekken gecreëerd en extra aanland-werkplekken.

Om de lokale identiteit te benadrukken is het silhouet van Breukelen verwerkt in de vilten wandbekleding en is één wand voorzien van een visual uit de omgeving. Naast dat de Rabobank duidelijk herkenbaar moet zijn is er gekozen voor het gebruik van eigentijdse kleuren en materialen met een warme uitstraling. Aandachtspunt was de snelheid van de realisatie. Door de lokale functie van de bank kan deze niet te lang uit de lucht zijn. De overlast voor de klanten is zo tot een minimum beperkt gebleven.

DZAP services voor locatie Breukelen:

• Interieur ontwerp
• Projectmanagement
• Sitemanagement
• Turn key oplevering
• Verhuiscoördinatie