ENG

Kantoorinterieur als werkconcept

Tegenwoordig kijken we steeds nadrukkelijker bij de inrichting van kantoren naar activiteiten en processen. Concentreren, overleggen, vergaderen, brainstormen, ontspannen, ontmoeten: elk proces stelt z’n eigen eisen aan de omgeving. Daarbij komen dan nog de functionaliteiten, producten, kleuren en materialen die samen de werksfeer bepalen. Deze ingrediënten zorgen voor de dynamiek binnen een bedrijf. De impact van een interieur op mensen is groot. Wie zich prettig voelt in zijn omgeving functioneert beter.

Ook speelt de inrichting een belangrijke rol bij de externe beeldvorming. Een goed interieur weerspiegelt de identiteit van uw organisatie. Naar de medewerkers, maar vooral ook naar uw klanten. Wat wilt u uitstralen? Waar staat uw bedrijf voor? Al deze aspecten zullen we eerst met u bespreken, voordat we starten met een ontwerp.

We houden ervan om u uit te dagen om ook eens bij buiten de gebaande kaders te denken. Zo ontstaat er een interieur waar u misschien nooit aan had gedacht, maar achteraf altijd al in wilde werken. Of uw organisatie nu een lokale held is of een multinational we gaan altijd met dezelfde energie aan de slag om uw ideale interieur te ontwerpen en te realiseren. Bij DZAP is geen klus te groot of te klein.