Ansvar

Location
Amsterdam
Size
800m2
Timeline
2018
Area
Interior design
Project management

The insurance company Ansvar, based in Amsterdam, will move her office to the completely renovated Coengebouw near the highway A10. This will be their new home base in 2018. We were invited to transform the empty and somewhat dark space into a comfortable, contemporary and above all light new office.

Ansvar

In consultation with the building owner, the hull design was included in the interior design. To maximize the use of daylight the walls around the staircase were replaced by glass walls so the light can freely find its way into the office. Quiet colors and natural materials were chosen for the new interior. Where the green color from the logo has been subtly incorporated.
The empty, slightly dark office has been transformed into a beautiful, comfortable and contemporary office that offers all employees a new home base.

HIGHLIGHT

To maximize the use of daylight the walls around the staircase were replaced by glass walls so the light can freely find its way into the office.

previous
next

Related projects

Make your own DZAP mood board Image had been added! View your own mood board
0