Cushman & Wakefield

Location
Amsterdam
Size
2.000m2
Area
Interior design
Project management

Cushman & Wakefield expanded its Dutch headquarters in Amsterdam. In addition to the 1st and 2nd floor they also acquired the 19th and 20th floor of the UN Studio on the Zuidas in Amsterdam. As we previously designed the first two floors we were now invited to create a contemporary interior for the two top floors. Starting point was -where possible- maintain and reuse the existing lay out and materials so all floors breathe the same Cushman & Wakefield sphere.

Cushman & Wakefield

The 20th floor is labeled as a social hotspot, a multifunctional work-café. Thé place where people meet for lunch, have a coffee, gather for meetings and have their Friday afternoon drinks. It is the same floor where Cushman & Wakefield welcomes her customers. The specially designed 18 meters long bar connects the work-café with the customer reception area. This eyecatcher unites the elongated space where everyone can fully enjoy the phenomenal view over Amsterdam.
The key words for the design ‘global – business – warm – customer-oriented – together’ have been translated into a businesslike, warm office interior where the styling with plants and lighting creates a homey look and feel right in the middle of the ultimate business district at the Zuidas.

HIGHLIGHT

The 20th floor is labeled as a social hotspot!

previous
next
Make your own DZAP mood board Image had been added! View your own mood board
0