Goud Uberconnected

Location
Amsterdam
Size
1.000m2
Timeline
2018
Area
Interior design

Goud Uberconnected was located in the Olympic Stadium. Because of their need for more square meters and convenient accessibility they moved to a former police station at the Surinameplein in Amsterdam. This characteristic and completely renovated building is now the new home of the Goud Uberconnected team.

Goud Uberconnected

The interior we have designed for Goud Uberconnected fits seamlessly with the appearance of the building. The industrial character continues in the poured floor, the steel beams and frames and the concrete details. The layout is spatial and transparent. The open workspace has been created to optimize communication within Goud Uberconnected. Even the meeting rooms have glass walls to create more openness in the office.
The middle core, where the workplaces are located, was a dark area and a non-pleasant space to work or stay. We installed a ‘light street’ to create a more pleasant and comfortable working area. The ceiling is sprayed with acoustic material which also contributes to the industrial look and feel of the office.

previous
next
Make your own DZAP mood board Image had been added! View your own mood board
0