MS Amlin

Location
Rotterdam
Size
2.000m2
Timeline
2019
Area
Interior design
Project management

For insurer MS Amlin, we have designed and realised a new office interior on the 10th and 11th floor of the WTC Rotterdam. The remarkable oval design of the monumental building is clearly visible on both floors and defines the lay out of the interior.

MS Amlin

The corridor zone runs along both sides of the oval core and forms a connecting element for all spaces. By using this core for various functions, the daylight reaches all workstations along the sides. The choice to use different shades of gray combined with black details makes it a completely calm, sleek and contemporary design. The wooden elements and the red accents provide a warm and fresh touch.

You will find different spaces between the workstations for consultation. Ranging from meeting rooms to private “booths” where you can take a seat and make a call without disturbing others. At the request of MS Amlin, the references to the maritime sector are clearly present. You will find them subtly incorporated into the, partially transparent, custom-made partition between the workstations and the corridor zone.

previous
next
Make your own DZAP mood board Image had been added! View your own mood board
0