TUI Nederland

Location
Rijswijk
Size
9.200m2
Timeline
2019
Area
Interior design
Project management

The office of TUI Nederland has been completely renovated. The brief from TUI was to ‘create a dynamic, open working environment where staff can easily meet and work together’.

TUI Nederland

In order to achieve this and open up the interior of the building, open staircases were placed between the floors. On the ground floor, a multifunctional atrium was created, surrounded by rooms where people can have lunch, work and meet.

On the upper floors, a fully open-plan working environment was created, with break-out zones distributed throughout, where people can meet for a cup of coffee, hold informal meetings, just to get away from their desk or to make use of the printing and copying facilities.

Everywhere you look, it is clear you are in the world of TUI. Colour, material and products have been chosen to emphasize the travel theme. Signage and visuals from the travel world are also found throughout the building, which fully immerses the occupants in the TUI –holiday– atmosphere.

previous
next
Make your own DZAP mood board Image had been added! View your own mood board
0