Valtech

Location
Amsterdam
Size
950m2
Timeline
2019
Area
Interior design
Project management

When Valtech, a rapidly expanding digital marketing agency, started a search for a new office, they finally decided in favour of the ‘Kauwgomballenfabriek’ in Amsterdam. This historic, bustling and easily accessible part of the city, with a hotel just around the corner for their foreign colleagues, ticked all the boxes.

Valtech

Inspired by the industrial character of the former gumball factory and the surrounding buildings, we designed a ruggedly robust office interior on the 2nd floor. An interior that lends itself to working in project teams of varying composition.

One of the most striking features is the Atrium: a steel structure clad with glass that connects two buildings. The oblique lines of the atrium have been subtly integrated into the interior so that a new space, which was not part of the office initially, can now be used for various forms of informal consultation.

previous
next
Make your own DZAP mood board Image had been added! View your own mood board
0