VIQTOR DAVIS

Location
Utrecht
Size
1.200m2
Timeline
2018
Area
Interior design
Project management

VIQTOR DAVIS wished for a lively office where employees would love to gather. They started with an easily accessible office which they found in the office building “Uffizi” in the newly built Leidsche Rijn Centrum district along the A2.

VIQTOR DAVIS

To create the desired, vibrant office we designed a lounge-area just in the middle of both office wings. A perfect informal spot where employees can easily gather for coffee, lunch, meetings etc. The black bar and the striking floor tiles give the area a catchy appearance, which forms a nice contrast with the industrial look of the rest of the office. Meeting places are being accented by the use of additional colors. The new office is a success, it has a magnetic effect on the employees!

previous
next
Make your own DZAP mood board Image had been added! View your own mood board
0