Winthontlaan

Location
Utrecht
Size
30.000m2
Timeline
2015-2019
Area
Interior design
Project management
Revitalisation

The Utrecht Financial Trade Center, on Winthontlaan in Utrecht, has been transformed from single-tenant to multi-tenant use. The lobby and indoor common areas have been completely renovated and are now future-proof.

Winthontlaan

To achieve the desired, high quality, welcoming ambience, the entrance has been reconstructed to include a new, extended lobby area, in keeping with the size of the building. Improvements were also made to the outdoor area leading to the entrance. The space was entirely rethought, with new paving and green zones with benches. A wide ‘street’ has been laid directly in front of the building, which guides people towards the entrance.

In the old situation, the building was very heavily secured, making it rather uninviting. With the transformation from single-tenant to multi-tenant use, the shells of security have shifted from the ground floor to the access to the floors above. This makes the ground floor friendly, welcoming and accessible to both employees and visitors.

previous
next
Make your own DZAP mood board Image had been added! View your own mood board
0