De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring
Hospitality & Hostmanship

DRIVE - Impact of Hospitality is een joint-venture van DZAP en specialist in gastvrijheids- en belevingsconcepten Robert Guijt. DRIVE richt zich op bewustwording, advisering, training en begeleiding bij de ontwikkeling en implementatie van gastvrijheidsconcepten en gastvrijheidsbeleving in de sectoren hospitality, kantoor en retail.

Lees meer
Werkplekconcepten

Het ene kantoor is het andere niet. Omdat nu eenmaal de ene organisatie de andere niet is. Er zijn echter naast het enorme woud aan verschillen ook overeenkomsten. DZAP adviseert in werkplekconcepten die erin voorzien om voor ieder type organisatie, met de eigen cultuur en manier van werken, vast te stellen wat op de korte en lange termijn de beste oplossing is.

Lees meer
Interieurontwerp

Het ontwerpen van een werkplek gaat gepaard met het uitzetten van een strategie op lange termijn. Gek genoeg voert het esthetisch belang daarbij niet altijd de boventoon; de houdbaarheid van een ontwerp wordt mede bepaald door de functionaliteit.

Lees meer
Projectmanagement

Een project van A naar Z brengen, is een vak apart. Het vraagt om kennis van huisvesting en van ontwerpen en realiseren. Het vraagt om verstand van zaken rondom de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en technologie. En van het strikt managen van risico’s, inzicht in financiën en planning. Daarnaast vraagt het om specifieke communicatieve vaardigheden die ervoor zorgen dat alle betrokkenen gedurende het project plezier houden in het proces. En aan het einde trots zijn op het resultaat.

Lees meer
Revitalisatie

Leegstand. Veroudering. Waardevermindering. Alle voorname redenen waarom revitalisatie van gebouwen een onderdeel is geworden van ons portfolio. De structuren van een gebouw hergebruiken, een gebouw een tweede leven gunnen; het sterkt onze ideeën over duurzaamheid in architectuur.

Lees meer
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0