De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Partners

Bij DZAP zitten we niet graag stil. We denken aan de toekomst en hoe we daar met co-creatie nóg innovatiever in kunnen zijn. Daarom hebben wij in de loop van de tijd ons werkveld verdiept en verbreed met de overname van HIP Studio en de oprichting van DRIVE Impact of Hospitality.

HIP Studio
Nu branchegenoot HIP Studio een onderdeel is van de diensten die we aanbieden, is ons werkveld enorm verbreed. Ontwerpen voor de hospitality sector is een vak apart en we zijn ontzettend blij met de kennis en professionaliteit van HIP Studio die we nu in huis hebben.

DRIVE
Met de oprichting van DRIVE kunnen wij onze opdrachtgevers nóg beter van dienst zijn. Het maakt het DZAP-concept sterker omdat we gastvrijheid concepten toevoegen aan ons portfolio. Dat geeft ons een voorsprong en daardoor kunnen we naadloos inspelen op de huidige tendens waarbij werken, wonen, ontmoeten en ontspannen steeds meer met elkaar zijn verweven.

Cushman & Wakefield
Tot slot is Cushman & Wakefield sinds oktober 2018 onze nieuwe eigenaar. Dat geeft ons aan de ene kant toegang tot hun zeer uitgebreide netwerk en aan de andere kant dragen wij op onze beurt bij aan hun groeistrategie. Door de toevoeging van onze expertise is Cushman & Wakefield in staat complete dienstverlening te verzorgen voor opdrachtgevers.

Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0