De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

DZAP vangt eigen DNA in nieuw kantoor

Datum
31 augustus 2017

We groeien. Dat doen we al een tijdje en dat is goed nieuws. Maar dat had ook consequenties voor onze huisvesting; op een bepaald moment was de rek uit het bestaande kantoor en moest er een oplossing worden gevonden. Na een vruchteloze oriëntatie op een aantal locaties werd ons door de verhuizing van onze buren de oplossing in de schoot geworpen: we breiden het kantoor uit.  Edward Vis, directeur van DZAP, vertelt: “Natuurlijk ligt voor ons dan de lat hoog; we zijn zelf onze lastigste klant, niet in de laatste plaats omdat we onszelf verplicht voelen om ‘iets’ neer te zetten dat bezoekers verwondert. Noblesse oblige, zeg maar.”

DZAP vangt eigen DNA in nieuw kantoor 

“De grootste uitdaging was om het nieuwe gedeelte op een organische manier te laten aansluiten op het huidige kantoor en er tegelijkertijd een compleet nieuwe versie van te maken. We hebben de lat hoog gelegd: het kantoor moet een voorbeeld zijn van de integratie van stijlen en materialen, het moet een belevingswereld op zich zijn.

Met uitstekend geoutilleerde werkplekken, een verrassende variëteit in ruimtes voor ontspanning en overleg en een groots gevoel van gastvrijheid.” “We wilden een bron van inspiratie creëren voor medewerkers, klanten en bezoekers die laat zien dat er binnen allerlei beperkingen tal van mogelijkheden bestaan om een fantastische werkomgeving te realiseren. En ik durf in alle ‘bescheidenheid’ te zeggen dat we daarin absoluut zijn geslaagd.”

 

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0