De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Alliantie

Plaats
Amsterdam
Grootte
1.500m2
Datum oplevering
2019
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Toen een derde organisatie toetrad tot een -niet nader te noemen- alliantie gevestigd op de Zuidas van Amsterdam, voldeed het huidige kantoor niet meer qua ruimte en functionaliteit.

Alliantie

Normaliter is er een kleine, vaste bezetting aanwezig, maar tijdens de gezamenlijke vergaderweken eens per maand, wordt het kantoor gebruikt door 100 tot 150 personen. Dit vraagt om een zeer flexibel kantoor aan de ene kant en aan de andere kant moeten er ook ruim voldoende vergadermogelijkheden beschikbaar zijn, voor zowel kleine als voor zeer grote groepen.

DZAP heeft voor deze alliantie het kantoorinterieur ontworpen en gerealiseerd. Naast het interieur is er tevens zeer veel aandacht besteed aan de opwaardering van de luchtbehandelingsinstallatie, slimme domotica, state-of-the-art maar eenvoudig te bedienen AV-voorzieningen en optimale akoestiek.

In nauwe samenwerking met het ontwerpteam van de alliantie, heeft het kantoor haar huidige vorm gekregen. Alles in overeenstemming met de corporate values van de alliantie en met een moderne, internationale uitstraling zodat alle zakenpartners zich er thuis voelen.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0