Ansvar

Plaats
Amsterdam
Grootte
800m2
Datum oplevering
2018
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V. is een schadeverzekeraar in Amsterdam die zich met name focust op het duurzame segment. Hun nieuwe kantoor in het Coengebouw vormt in 2018 dé nieuwe thuisbasis voor alle medewerkers. Wij mochten aan de slag om van het leegstaande, casco kantoor, verdeeld over twee verdiepingen, een fraai nieuw onderkomen te creëren.

Ansvar

In overleg met de gebouweigenaar is het casco-ontwerp meegenomen in het interieurontwerp. Om het licht van buiten zoveel mogelijk naar binnen te halen is de trap die eerst geheel afgesloten was nu voorzien van glazen wanden zodat het licht ‘vrij’ spel heeft. Er is gekozen voor rustige kleuren en natuurlijke materialen. De groene kleur uit het logo is op een subtiele manier verwerkt in het interieur.
Het kale leegstaande, ietwat donkere kantoor is omgetoverd in een fraai, comfortabel en eigentijds kantoor dat alle medewerkers van Ansvar een nieuw gezamenlijk onderkomen biedt.

HIGHLIGHT

Om het licht van buiten zoveel mogelijk naar binnen te halen is de trap die eerst geheel afgesloten was nu voorzien van glazen wanden zodat het licht ‘vrij’ spel heeft.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0