De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Avantage

Plaats
Rotterdam
Grootte
1.500m2
Datum oplevering
2018
Projecttype
Interieurontwerp

Een interieur dat geordende chaos uitstraalt, anders is dan anders en voelbaar stoer is dat was de vraag van Avantage. De medewerkers van het IT-bedrijf moeten makkelijk in teams kunnen samenwerken en niet vast zitten aan een eigen werkplek of -zone. Bij binnenkomst mag de eerste indruk verwarrend zijn maar daarna moet het kantoor toch een logisch en vanzelfsprekend geheel vormen.

Avantage

Met al deze ingrediënten hebben wij een interieur ontworpen waarin niets, behalve de ontvangst unit bij de entree, recht staat. Waar vloerverhogingen en afschermende elementen ervoor zorgen dat teams makkelijk bij elkaar kunnen komen en samenwerken. Met veel verschillende teamrooms waarbij je in de één makkelijk achterover kan leunen in een comfortabele stoel en in de andere aan een sta-hoge vergadertafel staand kan vergaderen.
Door het gebruik van eiken, staal en glas heeft het kantoor een stoer karakter gekregen. Groen en stylingselementen zorgen voor afwisseling en geven het kantoor een huiselijke sfeer.

Leuke bijkomstigheid is dat wij het kantoorgebouw Blaak16 hebben gerevitaliseerd en daarvoor bij aanvang goed op de hoogte waren van alle ins en outs van het gebouw.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0