Boompjes

Plaats
Rotterdam
Grootte
1.200m2
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Het kantoorgebouw aan de Boompjes is voorzien van een volledig nieuwe entreezone waar een koffiebar en een bedrijfsrestaurant op de eerste verdieping geïntegreerd zijn.

Boompjes

De grootste huurder van het gebouw domineerde de look & feel van de entree. Om de verhuur van het kantoor te stimuleren was het noodzakelijk om de entreezone een multi-tenant karakter te geven. In samenwerking met de eigenaar en de grootste huurder heeft DZAP een nieuw concept ontworpen. De oude gedateerde entree is volledig omgevormd tot een levendige omgeving, voorzien van een moderne, maar warme uitstraling. In de algemene hal is een nieuwe receptiebalie en koffiebar gerealiseerd, waar gasten kunnen worden ontvangen en waar (informeel) vergaderd kan worden. Door middel van een strakke, zwarte trap bereik je de 1e verdieping waar het nieuw bedrijfsrestaurant zich bevindt en dat de gehele dag voor alle huurders in het gebouw geopend is.

HIGHLIGHT

Om de verhuur van het kantoor te stimuleren was het noodzakelijk om de entreezone een multi-tenant karakter te geven.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0