De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

BrandDeli

Plaats
Amsterdam
Grootte
1.200m2
Datum oplevering
2014
Projecttype
Facility management
Interieurontwerp
Projectmanagement

BrandDeli is een mediabedrijf in Amsterdam Noord, ontstaan als een joint venture tussen Discovery Networks Benelux, Viacom International Media Networks en FOX International Channels.

BrandDeli is een mediabedrijf in Amsterdam Noord, ontstaan als een joint venture tussen Discovery Networks Benelux, Viacom International Media Networks en FOX International Channels. DZAP heeft geadviseerd bij de gebouwkeuze om vervolgens met een uitdagend ontwerp te komen binnen het thema ‘Nicer than at home’.
Na goedkeuring is het ontwerp voor 1.200 m2 in zeer korte tijd gerealiseerd. De highlights: een optimaal gebruik van de beperkte aanwezigheid van daglicht in o.a. een huiskamer die door een open haard gescheiden wordt van de library, een informele overlegruimte. De donkerder delen van het kantoor zijn gebruikt voor vergaderkamers, een bar en facilitaire ruimtes. De meeste werkplekken bevinden zich in een open ruimte waar wel enkele glasafscheidingen zijn, of visuele afschermingen met houten frames. Als contrast op deze home feel is de ruimte zelf industrieel en basic gehouden. 

“Goede professionals. Jeffrey is een fantastische architect, rete-eigenwijs, tot vervelens toe. Maar hij heeft op veel punten gelijk gekregen.”
BrandDeli
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0