De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Cushman & Wakefield

Plaats
Amsterdam
Grootte
2.000m2
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Cushman & Wakefield heeft haar Nederlandse hoofdkantoor in Amsterdam uitgebreid. In de UN Studio aan de Zuidas maken zij nu naast de 1e en 2e verdieping ook gebruik van de 19e en 20e verdieping. Voor de bovenste twee verdiepingen heeft DZAP een eigentijds interieur ontworpen dat aansluit op de eerder door DZAP ontworpen bestaande verdiepingen. Uitgangspunt was -waar mogelijk- instandhouding en hergebruik van de bestaande indeling en gebruikte materialen en met een duidelijke eigen Cushman & Wakefield-sfeer.

Cushman & Wakefield

De 20e verdieping is bestempeld als sociale hotspot, een werkcafé met een multifunctionele functie. Dé plek waar men elkaar ontmoet voor lunch, koffie, vrijdagmiddagborrel of andere bijeenkomsten. Ook klanten worden hier verwelkomt. Wij hebben een 18 meter lange bar ontworpen die het klant-ontvangst gebied op een natuurlijke manier verbindt met het werkcafé. Deze eyecatcher zorgt ervoor dat de langwerpige ruimte een eenheid vormt waarbij iedereen optimaal kan genieten van het fenomenale uitzicht over Amsterdam.
De kernwoorden voor het ontwerp global – zakelijk – warm – klantgericht – samen zijn vertaald naar een zakelijke en tevens warme look & feel met aandacht en ruimte voor huiselijke verlichting en voldoende groen.

HIGHLIGHT

De 20e verdieping kreeg de functie van ‘sociale hotspot’ waar men elkaar ontmoet voor lunch, vrijdagmiddagborrel, koffie of ander overleg.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0