De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

De Brauw Blackstone Westbroek

Plaats
Amsterdam
Grootte
150m2
Datum oplevering
2018
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Voor De Brauw Blackstone Westbroek heeft DZAP een pilot op de 14e verdieping van The Rock aan de Zuidas afgerond. Bij De Brauw bestond behoefte aan extra ruimte voor verschillende vormen van overleg. Alle 11 kantoorvloeren zijn goed gevuld, maar de middenzones die op iedere verdieping aanwezig zijn, werden eigenlijk niet gebruikt. Dat was de reden om voor deze zones een maximaal efficiënt interieur te ontwerpen. Te beginnen met de 14e!

De Brauw Blackstone Westbroek

DZAP heeft meerdere overleg- en werkplekken gecreëerd waar de medewerkers terecht kunnen om rustig te werken of (informeel) te vergaderen. Daarnaast zijn er tafels geplaatst die geschakeld kunnen worden zodat er in diverse formaties overleg kan plaatsvinden.
Als tegenhanger van de vrij donkere en masculiene inrichting van de bestaande werkkamers is er gekozen voor een interieur met een lichte en frisse uitstraling, die uiteraard aansluit bij de bestaande hoogwaardige kwaliteit.
Door een verdieping als pilot in te richten, kon De Brauw Blackstone Westbroek erachter komen of dit concept werkt. De reacties op de nieuwe ruimte waren positief, en dus kan de pilot over de overige verdiepingen worden uitgerold.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0