De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Deloitte Digital

Grootte
1.500m2
Datum oplevering
2018
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Deloitte is de eerste van de ‘Big Four’ (de grootste zakelijke dienstverleners ter wereld), die buiten de gebaande paden treedt door samen met klanten te gaan co-creëren op haar eigen nieuwe locatie. Dit gebeurt in The Garage, de volledig verbouwde voormalige Citroën garage naast het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Deloitte Digital

Aan deze grote ambities heeft DZAP mogen bijdragen door het ontwerpen van het nieuwe kantoorinterieur, waar strategie, technologie en creatie elkaar gaan vinden. Het interieur is een statement geworden met diverse verwijzingen naar het gebouwverleden, maar qua werken, faciliteiten, omgeving, uitstraling, functionaliteit en transparantie gereed voor de toekomst.

Duurzaamheid, innovatie en co-creatie waren drie van de belangrijkste pijlers van het project. Samen met het projectteam van Deloitte hebben wij uitgebreid naar de toekomst gekeken en de wensen en ambities bepaald en, waar dat nog kon, verder opgerekt. Het resultaat lijkt in niets op een regulier kantoor en dat was ook precies de bedoeling.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0