De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

DZAP

Plaats
Naarden
Grootte
400m2
Datum oplevering
2017
Projecttype
Facility management
Interieurontwerp
Projectmanagement

DZAP vangt eigen DNA in nieuw kantoor We groeien. Dat doen we eigenlijk doorlopend en dat is goed nieuws. En dat heeft consequenties voor onze huisvesting.

DZAP

DZAP vangt eigen DNA in nieuw kantoor We groeien. Dat doen we eigenlijk doorlopend en dat is goed nieuws. En dat heeft consequenties voor onze huisvesting; op een bepaald moment was de rek uit het bestaande kantoor en moest er een oplossing worden gevonden. Na een vruchteloze oriëntatie op een aantal locaties werd ons door de verhuizing van onze buren de oplossing in de schoot geworpen: we breiden het kantoor uit.
De grootste uitdaging was om het nieuwe gedeelte op een organische manier te laten aansluiten op het huidige kantoor en er tegelijkertijd een compleet nieuwe versie van te maken. Met uitstekend geoutilleerde werkplekken, een verrassende variëteit in ruimtes voor ontspanning en overleg en een groots gevoel van gastvrijheid.

HIGHLIGHT

Het kantoor moet een voorbeeld zijn van de integratie van stijlen en materialen, het moet een belevingswereld op zich zijn.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0