De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Elastic

Plaats
Amsterdam
Grootte
1.500m2
Datum oplevering
2019
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Elastic is een tech-onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen van specifieke zoekmachines. Klein begonnen, hard groeiend en inmiddels wereldwijd vertegenwoordigd met 27 kantoren verspreid over alle continenten.

Elastic

Voor de nieuwe locatie van het kantoor in Amsterdam is gekozen voor ‘De 5 Keizers’ op de Keizersgracht. Dit monumentale grachtenpand is geheel gerenoveerd door de eigenaar en DZAP heeft het interieur voor Elastic ontworpen en gerealiseerd.

De grote ambities van Elastic waren vanaf het begin zeer duidelijk. Men wilde een ‘ander’ kantoor dat tevens als een recruitment tool gebruikt kon worden. In nauwe samenwerking hebben we een concept ontwikkeld dat tevens als uitgangspunt zal dienen voor de andere locaties van Elastic: hip, comfortabel, anders en met ruimte voor ‘local flavour’.

We zijn er trots op dat we het concept inmiddels, samen met Elastic en haar partners, op andere locaties wereldwijd mogen realiseren: London, New York, Mountain View en San Francisco zijn hier de eerste tastbare resultaten van.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0