De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Fontem Ventures

Plaats
Amsterdam
Grootte
1.600m2
Datum oplevering
2018
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Gedreven door groei, heeft Fontem Ventures gekozen voor een nieuw kantoor op de 8e verdieping van Radarport in Amsterdam. Aan ons de vraag of wij een kantoorinterieur konden creëren dat past bij het internationale karakter van het bedrijf en dat alle, veelal internationale, medewerkers een prettige werkomgeving biedt waar zij zich allemaal thuis voelen.

Fontem Ventures

De juiste balans die past bij de internationale en dynamische uitstraling van Fontem Ventures, hebben wij gevonden in een huiselijke sfeer gecombineerd met catchy kleurgebruik. De verdeling van informele en formele ruimtes is zo uitgevoerd dat de mogelijke geluidsoverlast tot een minimum beperkt wordt. Door te kiezen voor warme kleuren en materialen gecombineerd met opvallende accessoires en groenvoorziening komt de huiselijke sfeer goed tot zijn recht.

Het kantoor heeft van zichzelf veel schuine, uitwaaierende lijnen. Door de zichtlijnen zoveel mogelijk te laten doorlopen creëer je een ruimtelijk effect. Hiervoor zijn er een aantal gangen vrijgelaten en is de kern van de verdieping omkleed met kastenwanden zodat deze eenheid uitstraalt en er geen extra kasten nodig zijn die het zicht blokkeren.
Tijdens het project is er extra kantoorruimte aangehuurd die gedurende het project naadloos is meegenomen in het grotere geheel.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0