De website maakt gebruik van cookies
Privacyvoorwaarden

Forbion

Plaats
Naarden
Grootte
1.000m2
Datum oplevering
2019
Projecttype
Interieurontwerp

Forbion, een investeerder in innovatieve healthcare start-ups, groeide uit hun huidige jasje. Goed nieuws natuurlijk, maar er was daarom wel behoefte aan uitbreiding van hun huidige kantoorruimte. Laat Forbion nou toevallig onze buurman zijn en ons hebben ingeschakeld om dit voor ze te realiseren. Een thuiswedstrijd voor ons projectteam dus!

Forbion

Het Forbion team werkte voorheen op de tweede verdieping van ongeveer 500 m2. Hier hebben wij de eerste verdieping met nog eens 500 m2 aan toegevoegd en met elkaar verbonden middels een interne trap. In het ontwerp hebben wij veel aandacht besteed aan de juiste routing door het kantoor, met name de trap is mede door zijn centrale positie een echte eye-catcher in het kantoor geworden. Door de eerste verdieping in te richten voor vergaderen, flexwerken en het ontvangen van bezoek, hou je de reuring op één plek. De tweede verdieping is dan ook als werk- en concentratie omgeving ingericht. De interne trap, grotendeels in glas uitgevoerd, zorgt  voor een open en transparante verbinding. Ondanks dat de twee verdiepingen ieder hun eigen functie hebben, sluiten ze qua look-and-feel naadloos op elkaar aan.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0