De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Ford

Plaats
Amstelveen
Grootte
2.500m2
Datum oplevering
2017
Projecttype
Facility management
Interieurontwerp
Projectmanagement

Ford heeft het Nederlandse hoofdkantoor, inclusief de FCE Bank, verhuist naar ‘The Oak Building’ – onderdeel van de ‘Garden Offices’ – in Amstelveen.

Ford heeft het Nederlandse hoofdkantoor, inclusief de FCE Bank, verhuist naar ‘The Oak Building’ – onderdeel van de ‘Garden Offices’ – in Amstelveen. Voorafgaand aan de ontwerpfase heeft DZAP een technisch due dilligence onderzoek uitgevoerd waarna toegewerkt is naar een ontwerp voor een modern, open en transparant kantoor. De karateristieken: karaktervol, inspirerend, functioneel, robuust en een duidelijk herkenbare Ford-identiteit. Door het gebruik van stoere en industriële elementen wordt, met een knipoog, een link gelegd naar de garagewerkplaats. De rijke historie van het bedrijf heeft een eervolle plek binnen het bedrijf gekregen door middel van een wall of fame in de lunchruimte.

Onderzoek

Voorafgaand aan de ontwerpfase heeft DZAP een technisch due dilligence onderzoek uitgevoerd waarna toegewerkt is naar een ontwerp voor een modern, open en transparant kantoor.

“Heel fijn om met een jong, fris en professioneel team samen te werken.”
Ford
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0