De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Fruytier Lawyers in Business

Plaats
Amsterdam
Grootte
600m2
Datum oplevering
2018
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Fruytier Lawyers in Business heeft haar kantoor aan de Keizersgracht ingeruild voor een kantoor in Amsterdam Sloterdijk. Een bold move zoals ze zelf zeggen, maar met een betere aanrijroute en het gehele team op één verdieping is het een move die zeer de moeite waard is.

Fruytier Lawyers in Business

Fruytier heeft DZAP gevraagd de 600 m2 kantoorruimte vorm te geven. ’Van oud naar nieuw’ was het thema van de verhuizing, maar ook van het nieuwe ontwerp. Ze vertrokken uit een oud, statig kantoorpand naar het moderne kantoorgebouw Q-Port in Amsterdam. Elementen uit het oude kantoor zijn verwerkt in het nieuwe interieur zoals de traditionele, groene, paneeldeuren die duidelijk herkenbaar zijn. Eén van de oude tafels hebben wij laten voorzien van een oranje rubber coating waarmee het een iconisch element is geworden. Compleet nieuw is het wandpaneel bij de entree waarin de welbekende Amsterdamse kruisjes duidelijk te herkennen zijn en tevens verwijzen naar de Amsterdamse roots van Fruytier.

Als advocatenkantoor heeft Fruytier veel kamers. Als tegenhanger en om het kantoor een sociale kern te geven is er een gezamenlijke woonkamer gecreëerd. Een groot tapijt en een eettafel zorgen hier voor een huiselijke sfeer. Een traditioneel advocatenkantoor dat duidelijk kiest voor een nieuw, eigentijds kantoor. Niet voor niets heeft Fruytier de slogan ‘Lef om het anders te doen’ in de entree hangen!

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0