Goud Uberconnected

Plaats
Amsterdam
Grootte
1.000m2
Datum oplevering
2018
Projecttype
Interieurontwerp

Goud Uberconnected was gevestigd in het Olympisch Stadion. Om te kunnen beschikken over meer vierkante meters en om beter bereikbaar te zijn, is Goud Uberconnected verhuisd naar het voormalige politiebureau aan het Surinameplein in Amsterdam. Dit volledig gerenoveerde, karakteristieke gebouw is nu het nieuwe thuishonk van het Goud Uberconnected team.

Goud Uberconnected

Het interieur dat wij voor Goud Uberconnected hebben ontworpen sluit naadloos aan op de uitstraling van het gebouw. Het industriële karakter, zet zich voort in de gietvloer, betonnen details en de stalen balken en frames. De indeling is ruimtelijk en transparant. Voor het optimaliseren van de onderlinge communicatie is er één open werkruimte gecreëerd. De vergaderkamers zijn voorzien van glas waardoor er geen ‘hokjes’ ontstaan en het een ruimtelijk en transparant geheel vormt.
De midden kern, waar de werkplekken zich bevinden, was erg donker en geen prettige ruimte om in te verblijven. Wij hebben hier een lichtstraat laten aanbrengen waardoor het nu een aangename werkruimte is geworden. Het plafond is voorzien van spuitwerk, waardoor het niet alleen een rauwe, industriële uitstraling krijgt, maar ook de akoestiek verbeterd is.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0