De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Hogan Lovells

Plaats
Amsterdam
Grootte
3.500m2
Datum oplevering
2018
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Het gerenommeerde advocatenkantoor Hogan Lovells heeft voor haar Nederlandse kantoor gekozen voor de Zuidas in Amsterdam. In de spiksplinternieuwe Noordtoren van het Atrium-complex hebben zij de 7e, 8e en 9e etage betrokken. Een bewuste keuze om van de gracht in het centrum van Amsterdam over te stappen naar de Zuidas waar hun huidige en potentiële cliënten, hun branchegenoten en andere relevante en belangrijke zakenrelaties gevestigd zijn.

Hogan Lovells

Aan DZAP de eer om een ingetogen interieur met internationale allure te creëren. Een interieur dat het ‘DNA’ en de identiteit van Hogan Lovells uitstraalt met een fraaie entree, goede onderlinge communicatie en een mix tussen eigen kamers en open werkplekken.

Opvallend in het ontwerp is de gestileerde trap die de 3 verdiepingen met elkaar verbindt en het onderlinge verkeer makkelijker maakt. De 9e verdieping is met zijn extra hoge plafonds bij uitstek dé locatie voor de entree, het restaurant en de vergaderzalen. Waarbij er voor de entree duidelijk gekozen is voor Dutch Design om te benadrukken dat het hier het Nederlandse kantoor van Hogan Lovells betreft.
Op de werkvloeren zijn de gangen voorzien van kastenwanden waar het dynamisch archief een plek heeft gekregen zodat losse kasten overbodig zijn geworden. Ook de garderobe is hier mooi in weggewerkt.
De juiste balans tussen het gebruik van rustige kleuren gecombineerd met mooie, hoogwaardige materialen geeft het kantoor een ingetogen, chique uitstraling.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0