De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Holla Advocaten ‘s-Hertogenbosch

Plaats
's-Hertogenbosch
Grootte
700m2
Datum oplevering
2017
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Holla Advocaten is een advocatenkantoor met oog voor de mens achter de zaak. Ze zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. Voor de vestiging in ‘s-Hertogenbosch is DZAP gevraagd om het bestaande kantoor qua kantoorconcept en uitstraling te vernieuwen. Vooral de publieke gebieden zoals de ontvangst, vergader- en lunchruimten behoefden een nieuwe look & feel. Steekwoorden voor het interieurontwerp waren hoogstpersoonlijk, eigentijds, licht, transparant, sociaal dynamisch, open, menselijk en met humor. Deze kenmerken hebben wij zoveel mogelijk verwerkt in het nieuwe interieur.

Holla Advocaten

De stalen kozijnen, de grote glazen wanden en de moderne, zwarte vergaderstoelen combineren fraai met de houten bibliotheek en houten vergadertafels. Een mooi samenspel van verschillende materialen dat leidt tot een modern, fris en warm interieur. De grote boardroom is voorzien van een vergadertafel van groot formaat waar maar liefst 18 personen kunnen plaatsnemen in de zwarte, comfortabele stoelen.
De gang waar de diverse vergaderkamers op aansluiten is van één grote open op maat gemaakte kast voorzien die dienst doet als bibliotheek. Oude boeken en wetboeken zijn hierin strak gerangschikt waardoor de afscheiding tussen de hal en de boardroom een ware eyecatcher is geworden.In samenwerking met de eigenaar van het gebouw hebben wij ook de entree volledig gerenoveerd en de lifthal grondig aangepakt zodat deze een open en licht welkom biedt aan de bezoekers en medewerkers. Ook zijn de sanitaire voorzieningen gemoderniseerd tot frisse, witte ruimten afgewerkt met zwarte elementen.Het resultaat is een warm, fris en eigentijds kantoor waar zowel medewerkers als bezoekers zich welkom en op hun plek voelen.

HIGHLIGHT

Een grote open op maat gemaakte kast doet dienst als bibliotheek en is tevens de afscheiding tussen de hal en de boardroom.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0