De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Holla Advocaten Eindhoven

Plaats
Eindhoven
Grootte
1.300m2
Datum oplevering
2019
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Holla Advocaten is voor ons een oude bekende. In 2017 mochten we het interieur van hun kantoor in Den Bosch vernieuwen. Nu kregen we de vraag om de vestiging in Eindhoven onder handen te nemen.

Holla Advocaten Eindhoven

Het betreft hier een nieuw kantoor in Eindhoven waarin Holla Advocaten zich gaat vestigen. Het interieur dat wij voor hun kantoor in Den Bosch hebben ontworpen hebben wij hier als leidraad gebruikt. Uit ons architectencafé, een brainstormsessie tussen onze klanten en onze architecten, kwamen een aantal belangrijke kernwoorden naar voren ‘ingetogen, stijlvol en warm’.

Voor Holla Advocaten Eindhoven hebben we in het ontwerpproces veel aandacht besteed aan de routing door het pand. Dit heeft een logische indeling opgeleverd waarbij de reuring bij de entree plaatsvindt en dat naarmate men verder het pand in beweegt, er steeds meer rust ontstaat. Door veel ruimte in de gangzones te creëren, ontstaat er een open en ruimtelijk kantoor. Het is een eigentijds en tevens tijdloos interieur geworden dat zeker voor de komende tien jaar een representatief onderkomen biedt aan de Eindhovense vestiging. Het eindresultaat is stijlvol en rustig met alle gewenste functionaliteiten.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0