De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

HOYA Vision Care

Plaats
Amsterdam
Grootte
1.200m2
Datum oplevering
2019
Projecttype
Facility management
Interieurontwerp
Projectmanagement

HOYA is in 1941 opgericht in Tokyo en uitgegroeid tot een wereldwijd opererende organisatie op het gebied van brillenglazen, lensimplantaten, optische lenzen en endoscopen. Tevens produceert HOYA onderdelen voor semiconductors, LCD schermen en harddisks.

HOYA Vision Care

Nadat de productie- en opslagfaciliteit naar andere locaties was overgebracht, is het Nederlandse kantoor van HOYA verhuisd van Uithoorn naar de Millenniumtoren in Amsterdam. Wij hebben voor HOYA het nieuwe werkplekconcept vorm gegeven, het interieur ontworpen en gerealiseerd, het facility management verzorgd en de organisatie verhuisd naar haar nieuwe locatie.

Uitgangspunt voor het nieuwe interieur was samenwerking en communicatie. Dit is mede gerealiseerd door het invoeren van een nieuw werkconcept. Opener, transparanter en met aparte faciliteiten voor bijvoorbeeld geconcentreerd werken en informeel overleg om voldoende privacy te garanderen. Het uiteindelijke resultaat is een strak kantoor met hier en daar warme, huiselijke elementen.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0