De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

IT bedrijf

Plaats
Amsterdam
Grootte
2.000m2
Datum oplevering
2019
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Dit IT bedrijf, heeft DZAP gevraagd om voor hun nieuwe kantoor een stoer en eigentijds interieur te ontwerpen en te realiseren. Een interieur dat duidelijk laat zien dat dit de Nederlandse vestiging is.

IT bedrijf

Dit -niet nader te noemen- bedrijf huurt 3 verdiepingen in Oak building, het grootste gebouw van The Garden in Amstelveen. De kantoorvloeren hebben we verdeeld in zones die we allemaal een eigen Nederlands thema hebben gegeven. Gekozen thema’s zijn; de polder, de grachten, Delfts Blauw, bollenvelden en Amandel bloesem (Vincent van Gogh). De thema’s zijn te herkennen aan de gebuikte kleuren en patronen. Zo hebben we akoestische doeken laten plaatsen die, al dan niet abstract, de thema’s weergeven.

Het ontvangen van bezoekers is van groot belang. Daarom lag een groot deel van de focus in het ontwerp op de entree-zone. Dit is één grote, open ruimte waaraan diverse vergaderzalen grenzen. De grootste zaal hebben wij voorzien van een flexibele wand die geheel weggeschoven kan worden. Hiermee kan deze zaal bij de entree getrokken worden en is deze geschikt voor grote bijeenkomsten.

We konden de stijl van ons ontwerp doorvoeren tot in de kleinste details, want zelfs de siging in het pand hebben wij vormgegeven. We hebben verschillende iconen ontworpen om het gebruik van het kantoor te verduidelijken. Voor de ingebruikname van het pand hebben wij een ‘roadmap’ ontworpen die alle medewerkers op hun eerste werkdag kregen. Dit is een boekje waarin wij tips & tricks geven hoe het kantoor te gebruiken is. Denk hierbij aan hoe vergaderruimtes te boeken zijn en hoe je je werkplek het beste kan instellen (arbo-technisch gezien).

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0