De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Konica Minolta

Plaats
Hoofddorp
Grootte
1.900m2
Datum oplevering
2020
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Wij vinden het een enorm compliment als een oud opdrachtgever weer bij ons aanklopt voor de inrichting van hun nieuwe kantoor.
Zo kwam ook Konica Minolta weer bij ons langs voor hun nieuwe kantoor in Hoofddorp. Zij zochten een eigentijds interieur met dezelfde kwaliteit zoals zij die van ons gewend zijn.

Konica Minolta

Uit de brainstormsessie tijdens het architectencafé kwamen de volgende kernwoorden voor het nieuwe interieur: zakelijk, innovatief, warm, vriendelijk, overzichtelijk, duidelijke communicatie en tijdloos.

Op verzoek van Konica Minolta hebben wij in ons ontwerp bestaand meubilair een nieuwe plek gegeven en materialen gebruikt die een lange levensduur hebben. De Showroom, waar zij al hun apparatuur tonen, en de lunchruimte vormen het hart van het kantoor en zijn uitgevoerd in warme materialen en rustige kleuren. De combinatie met veel planten zorgt voor een uitnodigende, prettige plek waar alle medewerkers zich welkom voelen. Verspreidt over het kantoor vind je grote visuals die de kernwaarden van Konica Minolta weergeven, goed zichtbaar voor zowel bezoekers als medewerkers.
Met zo’n tijdloos, op maat gemaakt kantoor zien we Konica Minolta voorlopig niet meer terug!

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0