De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

KPMG Meijburg & Co

Plaats
Amstelveen
Grootte
1.200m2
Datum oplevering
2019
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

KPMG Meijburg & Co schakelde onze hulp in om de entree, het vergadercentrum en de hal warmer en toegankelijker te maken. Wij gingen de uitdaging aan om de kille sfeer weg te nemen en beter gebruik te maken van de grote en open ruimte. Daarnaast had men behoefte aan beschutte zones om prettig te kunnen werken en overleggen.

KPMG Meijburg & Co

De oorspronkelijke gang van het vergadercentrum was hokkerig. In ons ontwerp hebben wij gezorgd voor een meer dynamische ruimtebeleving. Zo hebben wij de wanden van de vergaderkamers diagonaal laten afsnijden en het verlaagde plafond en de vloerafwerking (recht)door laten lopen. Hiermee laten we de grens tussen de gang en vergaderkamers vervagen.

We hebben sfeer weten te brengen door warme materialen en organische vormen te gebruiken. Het toegepaste meubilair, het kleurgebruik en de designverlichting maken het ontwerp tot een stijlvol, maar huiselijk geheel. Het nieuwe receptiemeubel is een ware eye-catcher geworden. De ontvangst bij Meijburg is nu toegankelijk en straalt een warm welkom uit. Een plek waar je graag komt én lekker kunt werken.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0