Mitsubishi Nederland

Plaats
Amsterdam
Grootte
850m2
Datum oplevering
2017
Projecttype
Facility management
Interieurontwerp
Projectmanagement

Mitsubishi Nederland is verhuisd naar het kantoorgebouw 500 Beethoven aan de Amsterdamse Zuidas.

Mitsubishi Nederland

Mitsubishi Nederland is verhuisd naar het kantoorgebouw 500 Beethoven aan de Amsterdamse Zuidas. De wens: een modern kantoor. De voorwaarde: het ontwerp dient te voldoen aan de strikte guidelines die Mitsubishi wereldwijd toepast. Met de Japanse Zen-principes ter inspiratie, is er gekozen voor een open en lichte indeling. Dit komt samen in de vorm van pure en natuurlijke materialen welke gebaseerd zijn op rustige tinten uit de natuur. Er was nog een extra voorwaarde: hergebruik al het bestaande meubilair uit het oude kantoor. Ook daarin zijn we, tot grote tevredenheid van de opdrachtgever, geslaagd.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0