De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

MPO

Plaats
Amsterdam
Grootte
200m2
Datum oplevering
2016
Projecttype
Facility management
Interieurontwerp
Projectmanagement

Mul Projectontwikkeling (MPO) ontwikkelt en beheert onder andere woningen in Amsterdam. Een van de fraai vormgegeven ontwikkelingen is de woontoren ‘Wibautveste’ aan de Wibautstraat in Amsterdam.

MPO

Mul Projectontwikkeling (MPO) ontwikkelt en beheert onder andere woningen in Amsterdam. Een van de fraai vormgegeven ontwikkelingen is de woontoren ‘Wibautveste’ aan de Wibautstraat in Amsterdam. Architectuur, duurzaamheid en aansluiting bij de omgeving stonden centraal in het ontwerpproces. Het gebouw combineert huur- en koopwoningen en heeft op de begane grond onder meer een restaurant (Drovers Dog) en een kookstudio. Voor deze ontwikkeling heeft DZAP het Club Office opgeleverd, een combinatie van prettige werkplekken met professionele en hoogwaardige ontmoetingsruimten met een kantoor waarin de bar de centrale ontmoetingsplek is geworden.

HIGHLIGHT

DZAP levert Club Office op, een combinatie van prettige werkplekken met professionele en hoogwaardige ontmoetingsruimten met een kantoor waarin de bar de centrale ontmoetingsplek is geworden.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0