De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

MS Amlin

Plaats
Rotterdam
Grootte
2.000m2
Datum oplevering
2019
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Voor verzekeraar MS Amlin hebben wij, op de 10e en de 11e verdieping van het WTC Rotterdam, een nieuw kantoorinterieur ontworpen en gerealiseerd. De kenmerkende ovale vormgeving van het monumentale gebouw is op de verdiepingen duidelijk waarneembaar en ook bepalend geweest bij de indeling van het kantoor.

MS Amlin

De gangzones lopen langs weerzijden van de ovale middenkern en vormen een verbindend element voor alle ruimten. Door de kern te gebruiken voor diverse centrale functies blijft er des te meer ruimte over aan de randen zodat alle werkplekken optimaal gebruik kunnen maken van het daglicht. De keuze voor verschillende tinten grijs met zwarte details maakt het geheel rustig, strak en eigentijds. En de houten elementen en de rode accenten geven het een warme en frisse touch.
Tussen de werkplekken vind je verschillende ruimtes voor overleg. Variërend van vergaderzalen tot besloten ‘cabines’ waar je zonder anderen te storen even kan plaatsnemen om te bellen of te overleggen. Op verzoek van MS Amlin zijn de verwijzingen naar de maritieme sector duidelijk aanwezig. Je vindt ze subtiel verwerkt in de gedeeltelijk transparante, op maat gemaakte afscheiding tussen de werkplekken en de gangzones.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0