De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Nieuwbouw regio Utrecht

Plaats
Utrecht
Grootte
1.400m2
Datum oplevering
2017
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Een bedrijf in de regio Utrecht is een huurovereenkomst aangegaan voor ca. 1.400 m2 op de 7e verdieping van een nieuwbouw kantoor.

nieuwbouw regio Utrecht

Het bedrijf heeft DZAP gevraagd om voor de nieuwe ruimte een interieurontwerp te vervaardigen, de realisatie daarvan voor te bereiden en zorg te dragen voor de uitvoering. De overgang naar de nieuwe locatie was voor het bedrijf een mooie gelegenheid om van een traditioneel, gesloten kantoor over te stappen naar een open, transparant en flexibele werkomgeving.

HIGHLIGHT

Nieuwbouw aan de A12!

Uit de brainstorm met de opdrachtgever (ook wel architectencafé genoemd) kwam duidelijk de wens naar voren om het kantoor sfeervol, duurzaam, veilig, innovatief en inspirerend te maken. Belangrijk hierbij was ook de aandacht voor de sociale beleving van de medewerkers. Een nieuw in te richten kantoor bood het bedrijf en DZAP de uitgelezen mogelijkheid om dat te realiseren. Met deze wens, zijn de werkzones rondom een gemeenschappelijk hart gecreëerd waardoor er veel meer interactie is.
Het bedrijf hecht aan diversiteit en identiteit. Dat verklaart ook de keuze voor veel variatie in het kleurgebruik en de gebruikte materialen. De relatie met de stad Utrecht wordt extra belicht door de gestileerde foto’s die op groot formaat op de wanden zijn gedrukt.

Voor het nieuwe kantoor heeft DZAP een functionele en inspirerende werkomgeving ontworpen die de corporate values ‘Courage, Excellence, Passion en Trust’ ondersteunt en uitdraagt.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0