De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Progress

Plaats
Rotterdam
Grootte
1.700m2
Datum oplevering
2020
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement
Werkplekconcepten

Progress heeft haar nieuwe huisvesting gevonden in het Jupiter gebouw. De nieuwe werkvloer is een langwerpige kantoorverdieping van wel 40 meter lang! Aan ons de uitdaging om een steengoed ontwerp te maken waarbij je niet het idee hebt in een pijpenlade te werken.

Progress

Door zichtlijnen te blokkeren met kasten en af te wisselen tussen open en gesloten werkplekken is het pijpenlade gevoel compleet verdwenen. De ruimte beleef je nu als een knusse beschutte plek. De werkplekken bevinden zich aan de gevel zijde zodat je daar optimaal daglicht kunt opnemen. De werkplekken zijn afwisselend open werk zones en gesloten werkkamers. In het midden van de ruimte zijn verschillende functies geplaatst. Denk hierbij aan vergaderkamers, copy zone en een break out area waar je met je collega’s kunt lunchen of samenkomen voor informeel overleg.

 

Progress is een software bedrijf waar veel buitenlandse IT collega’s werken. Een belangrijk speerpunt bij het ontwerpproces was dat iedereen zich hier thuis zou voelen. Met het ontwerp hebben we de huisstijl van Progress als uitgangspunt genomen. Dit is terug te zien in de visuals die we hebben laten plaatsen met het thema Rotterdam. Deze visuals hebben een dubbele functie; ze geven niet alleen prijs waar dit kantoor van Progress zich bevindt maar daarnaast hebben ze ook een akoestische werking.

 

Progress heeft nu een nieuwe huisvesting met een mix van zeer diverse werk-, overleg- en fun plekken. Hiermee bieden ze het team een plek om zich thuis te voelen en op een fijne manier (samen) te kunnen werken.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0