De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Ronald McDonald Huis Emma

Plaats
Amsterdam
Grootte
40m2
Datum oplevering
2021
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Het Ronald McDonald Huis Emma biedt ouders een tijdelijk huis om in te verblijven wanneer hun kind in het ziekenhuis ligt. De huidige kamers waren wat gedateerd en verdienden een upgrade. Daarom hebben wij, samen met onze collega’s van Cushman & Wakefield, het initiatief genomen om Ronald McDonald Huis Emma te benaderen en gezamenlijk een plan te maken voor het verbouwen van twee van hun kamers.

Ronald McDonald Huis Emma

Samen met het team van Huis Emma zijn we om tafel gaan zitten om te brainstormen over de vereisten waar de kamers aan moeten voldoen. Het komt soms voor dat families weken of zelfs maanden achtereen verblijven in het Huis. Naast dat het een aangename, huiselijke plek moet zijn, is het ook van belang dat ouders hier eventueel kunnen werken. Daarom is in een van de kamers een nis gecreëerd waarachter zich een uitklapbaar bureau bevindt, maar waar eventueel ook een extra bed geplaatst kan worden.

 

Nadat het ontwerp is afgerond hebben wij ons netwerk van leveranciers en onderaannemers benaderd om te polsen wie samen met ons belangeloos wilde bijdragen aan dit bijzondere project. Er bleek een grote bereidheid te zijn om te helpen en we hebben dan ook met een fantastisch team deze mooie klus kunnen klaren, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit of resultaat.

 

We zijn heel erg blij dat we zoiets moois voor elkaar hebben weten te krijgen. Heel veel dank aan onze partners die hieraan hebben meegeholpen.

 

Fotografie: Denise Zwijnen Fotografie

Partners: PGN, Frits De Jong, Bureau van der Vorm, DVC Sign, Donkersloot, M+N, TTG Groep, Pruisken, Corn de Groot, Denie , Renewi, Lagrouw, Vescom, FMO, Van Dijken Glas Beleving.

HIGHLIGHT

We zijn heel erg blij dat we zoiets moois voor elkaar hebben weten te krijgen. Heel veel dank aan onze partners die hieraan hebben meegeholpen.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0