De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

SBM Offshore, Schiedam

Plaats
Schiedam
Grootte
2.400m2
Datum oplevering
2019
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

SBM Offshore was duidelijk in wat ze wilden: door groei van het bedrijf was er vraag naar meer werkplekken. Het is ons gelukt de bestaande ruimtes te optimaliseren en daarmee meer werkplekken te realiseren.

SBM Offshore Schiedam

Wij hechten veel waarde aan daglicht op de werkplek gezien de positieve effecten hiervan. Daarom hebben we ervoor gekozen om de werkvloer aan de buitenste rand van het gebouw te plaatsen, waar het meeste daglicht naar binnen stroomt. Elke verdieping van het gebouw bestaat uit twee vleugels. Daar waar deze vleugels samenkomen hebben wij een ontmoetingsruimte gecreëerd. Hier bevindt zich de pantry en is er ruimte voor lunch, een kop koffie of informeel overleg. De vergaderruimtes hebben we in de kern van het gebouw geplaatst. Alle verschillende functionaliteiten worden van elkaar gescheiden door verkeerszones.
De basis van het kleurenpallet is rustig, waarbij we het contrast hebben opgezocht in kleur en textuur. Grijstinten en eikenhout worden aangevuld met de huiskleur van SBM: oranje. Hiermee hebben we het accent op bepaalde onderdelen van het interieur gelegd.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0