De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

SDL

Plaats
Amsterdam
Grootte
1.850m2
Datum oplevering
2019
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Toen SDL een nieuwe locatie vond voor hun kantoor, hebben we in iets meer dan zes maanden tijd een interieur ontworpen en gerealiseerd. Daar werken nu 100 collega’s in een interieur waar veel mogelijkheden zijn gecreëerd voor samenwerken en voor creatieve bijeenkomsten.

SDL

Waar SDL voorheen hun eigen kantoren ontwierp en realiseerde, hebben ze dit nu voor het eerst uit handen gegeven. We hebben ze weten te verrassen met onverwachte en uitdagende voorstellen. De huisstijl van SDL bevat felle kleuren die wij graag in ons ontwerp wilden verwerken. We hebben hier enkele tinten uitgehaald en deze gecombineerd tot een kleurenpalet dat we in het hele interieur hebben doorgevoerd.

 

SDL werkt veel in teams, wat belangrijk en voor een groot deel ook bepalend is geweest voor het ontwerp. In de kern van het gebouw hebben we een ruimte ontworpen waar creatieve bijeenkomsten kunnen plaatsvinden. Daaromheen hebben we verschillende zones en ruimtes gecreëerd waar in teamverband (informeel) overlegd kan worden. Zo is er voor elke activiteit een prettige omgeving ontwikkeld.

 

We zijn er trots op dat we naast het ontwerp van het kantoorinterieur in Amsterdam ook het ontwerp voor het kantoorinterieur van SDL in Parijs mochten ontwerpen. Het interieur in Nederland is het uitgangspunt geweest voor de vestiging in Parijs.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0