De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Techniek Nederland

Plaats
Woerden
Grootte
1.700m2
Datum oplevering
2020
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement
Werkplekconcepten

Een nieuw thuis voor ondernemersvereniging Techniek Nederland; Het Huis van de Techniek! In het Intechnium in Woerden neemt Techniek Nederland letterlijk een centrale plaats in. Hier hebben wij, samen met Techniek Nederland, een clubhuis gerealiseerd inclusief activiteit gerelateerde werkplekken.

Techniek Nederland

Intechnium moest volledig gerenoveerd worden. Omdat we heel vroeg betrokken zijn bij de verhuisplannen hebben we de renovatie kunnen sturen. Zo is er een eigen ingang aan de tuinzijde voor Techniek Nederland gerealiseerd. Hierdoor wordt ook de buitenruimte onderdeel van het clubhuis.

 

Het doel van Het Huis van de Techniek is om iedereen uit de techniek branche een warm welkom te bieden en de mogelijkheid te geven om daar samen te komen, samen te werken en kennis te delen. Centraal in het gebouw hebben we hiervoor een plein ingericht. De werkplekken bevinden zich in de twee vleugels van het pand langs de buitenring, daar waar het meeste daglicht binnenstroomt.

 

Warm, welkom met een knipoog naar techniek zijn kernelementen in het interieurontwerp. Een ander belangrijk speerpunt binnen het ontwerp zijn circulariteit en duurzaamheid. Plaatmateriaal gemaakt uit hernieuwbaar hout. Stalen wanden met een magnetische functie, zodat er verschillende functionaliteiten aan toegevoegd kunnen worden. Meubilair in Nederland gemaakt, zodat transport beperkt blijft. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de duurzame keuzes die zijn gemaakt.

 

De samenwerking met Techniek Nederland startte reeds in 2018, toen er door middel van een pilot getest is met activiteit gerelateerd werken. Tot de oplevering in 2020 hebben we de gebouwselectie, advies bij de casco renovatie, interieurontwerp en de bouw van het interieur verzorgd. Deze grondige en allround aanpak maakt dat het een zeer geslaagd project is. Met Het Huis van de Techniek is Techniek Nederland nu beter zichtbaar voor hun leden en hebben ze een kantoor waar ze zich thuis kunnen voelen.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0